Järjestä juhlat rakkaalle lemmikille – osta tarvikkeet Partykingistä

Koira on ihmisen paras ystävä ja senpä vuoksi omalle rakkaalle lemmikille kannattaa järjestää juhlat, kuten vaikka omalle lapselle tekisi. Koirien syntymäpäivät ovat yleistyneet hurjasti muutaman viime vuoden aikana. Koirien juhliin kutsutaan tietysti naapuruston hauvat sekä omat kaverit ja sukulaiset koirineen. Koirien syntymäpäivät eivät siis juurikaan eroa siitä, millaisia ihmisten syntymäpäivät ovat. Pääasiassa ohjelma koostuu siis yhdessä olemisesta sekä herkkujen syömisestä. Koirien syntymäpäiville on kuitenkin hyvä varata herkkuja koirien lisäksi myös ihmisille.

Eriteemaisille koirien syntymäpäiville saa tuotua tunnelmaa koristella. Esimerkiksi partyking.fi on loistava paikka hankkia kaikki tarvitsemansa koristeet kutsuille. Ainoastaan mielikuvitus on rajana, kun koiralle järjestetään juhlia. Kutsut voivat olla samaa värisävyä kuin mitä varsinaisten juhlien koristeissa on ajateltu käytettävän. Taloa voi koristella voi niin ulkoa kuin sisältä. Ilmapallot ovat yleisesti ottaen todella suosittuja koristeita juhlissa, joten niitä kannattaa hyödyntää. Sen lisäksi juhliin voi miettiä jonkun teeman. Kun kyseessä on koiralle järjestettävä juhla, voi teema liittyä tavalla tai toisella eläimiin. Toinen hyvä teema on esimerkiksi herkkupäivä, jolloin koristeissa voi esiintyä erilaisia koirien herkkuja, kuten luita.

Pentukutsut uudelle pennulle

Monet haluavat toivottaa uuden pennun tervetulleeksi pentukutsuilla. Se kannattaa tehdä kuitenkin vasta sitten, kun pentu on kotiutunut hyvin. Ensin on tärkeää antaa pennun tutustua uuteen kotiin ja sen uuteen perheeseen. Pentukutsut ovat kuitenkin hyvä tapa opettaa pentu sosiaaliseksi. Jos kutsuille tulee muita ihmisiä ja koiria, pentu tottuu siihen, että ympärillä pyörii muitakin kuin vain omia perheenjäseniä. Se on tärkeää koiran kasvatuksen osalta. Kutsut eivät kuitenkaan saa olla liian pitkät, sillä pieni pentu väsyy kohtalaisen nopeasti. Uusien ihmisten ja muiden koirien seurassa oleminen saa sen vilkkaaksi, joten jossain vaiheessa meno voi yltyä jopa liian aktiiviseksi.

Pentukutsuille tuodaan lahjoja, joten on tärkeää tehdä lahjalista. Näin nurkat eivät täyty turhasta krääsästä, vaan tavara on oikeasti käyttökelpoista. Esimerkiksi pissa-alustakakku on ollut todella suosittu lahja pentukutsuille. Sitä voidaan verrata vauvakutsujen vaippakakkuun, eli siis vaipoista koottuun kakun muotoiseen rakennelmaan. Pissa-alustat kääritään kakun muotoon ja pissa-alustakakun sisälle voidaan laittaa vielä muita hyödyllisiä tarvikkeita, joita pennun kanssa tarvitaan. Pissa-alustoja kannattaa muutenkin varata pentukutsuille, sillä kutsuilla ei voi välttyä vahingoilta. Pentu opettelee kotikoiran elämää, joten vahinkoja sattuu ja niihin on hyvä varautua vieraidenkin viihtyvyyden vuoksi. Toki koiraihmiset ymmärtävät koiria ja niiden käytöstä paremmin kuin muut, joten vahingot kuuluvat takuulla jokaisen koiraihmisen normaaliin arkeen.

Related Posts

ezy