Koiraperheen Kotitapetti

Onko seinien tapetointi ja upeisiin tapetteihin sijoittaminen tuhoon tuomittu idea koiraperheessä? Ei välttämättä, kunhan tapetin valinnassa huomioidaan myös perheen karvakaverit! Itse asiassa voit jopa hankkia Kotitapetilta kotiisi valokuvatapettia teetettynä omista valokuvistasi, joista koiraharrastuksesi näkyy heti ensi silmäyksellä!

Ota huomioon

Kodin tapettien uusiminen ei ole ehkä kaikista järkevintä siinä vaiheessa, kun kotiin on juuri tullut tai on juuri tulossa uusi koiranpentu. Ensinnäkin kodin seinien tapetointi vaatii jonkin verran aikaa ja vie tilaa, minkä vuoksi koiranpennun ensimmäiset viikot uudessa kodissa kannattaa rauhoittaa pennun opettamiseen uuden kodin tavoille ja tutustumiseen uusiin perheenjäseniinsä. Usko pois, tämä valinta säästää kaikkien hermoja ja tapetoimaan ehtii myöhemminkin!

Jos koiranpentu on kovin vilkas tai jos kotiisi saapuu kodinvaihtajana niin sanottu ongelmakoira, saattavat tapetit olla vaarassa! Tällöin kannattaa harkita seinien alaosan panelointia koirankestävillä paneeleilla ja yläosan tapetointia kauniilla tapeteilla koiran ulottumattomissa. Jos kuitenkin päätät tapetoida koiraperheen seinät alhaalta ylös, kannattaa mahdollisuuksien mukaan suosia helposti puhdistettavia ja mahdollisimman kestäviä tapetteja, sillä koiraperheessä tunnetusti sattuu ja tapahtuu. Jos joukon jatkona on vielä pieniä lapsia, kannattaa tapettien taistelukestävyyteen kiinnittää erityisen suurta huomiota. Onneksi Kotitapetti-niminen verkkokauppa tarjoaa tapettiratkaisuja hyvin monenlaisiin tilanteisiin ja koteihin!

Tapettien lisäksi julisteet ovat kiva vaihtoehto ja niitä voi hyvin käyttää myös pentuvaiheessa, sillä ne voi helposti asettaa pennun ulottumattomiin. Kotitapetti tarjoaa runsaan valikoiman upeita julisteita, jotka ovat niin edullisia, että niitä voi hyvin käyttää vaikka siihen saakka, kun pentu oppii kodin tavoille ja on aika tapetoida kodin seinät. Edullisimmillaan julisteita voi löytää Kotitapetilta noin 20 eurolla ja jopa hieman sen alle. Pienestä hinnastaan huolimatta ne tuovat kotiin suurta iloa!

Valokuvatapetit koiraharrastuksesta

Halutessasi täysin yksilölliset tapetit Kotitapetti tarjoaa valokuvatapetteja omista valokuvistasi. Tämä on koiraperheessä oivallinen tilaisuus tuoda kodin seinillä esiin perheen rakasta koiraharrastusta, josta on parhaimmillaan moneksi. Tapetoi kotisi seinille vaikkapa parhaat muistosi yhdessä koirakaverisi kanssa tai valitse eläinaiheinen valokuvatapetti kotisi seinille Kotitapetin upeiden valmiiden vaihtoehtojen joukosta. Valikoimista löytyy runsaasti myös koira-aiheisia tapetteja, joten saatat löytää joukosta myös oman koirasi rodun. Tai ehkäpä voit tapetin kautta herätellä koirakuumetta myös muissa perheesi jäsenissä, jotta saisit vihdoinkin toteutettua pitkäaikaisen haaveesi omasta karvakaverista.

Laadukkaissa Kotitapetin kuituvalokuvatapeteissa kuvan mittasuhteet pysyvät erinomaisesti, minkä lisäksi tapetti on kestävää, mikä on erityisen tärkeä ominaisuus koirataloudessa. Kotitapetin valmiissa valokuvatapeteissa nähdään ammattivalokuvaajien korkearesoluutioisia kuvia ja nämä tapetit painetaan asiakkaan toiveiden sekä tämän kodin seinien mittojen mukaan. Kuitutapetti on helppo kiinnittää seinään tähän tarkoitukseen tarkoitetulla liimalla. Liimaa ei levitetä tapettiin, vaan suoraan seinälle, minkä jälkeen tapettivuodat kiinnitetään seinälle niin, että niiden saumat asettuvat aivan toisiinsa kiinni. Näin saadaan aikaan upea lopputulos helposti ja nopeasti!

Related Posts

ezy